Bästa julklapparna till fiskaren

Julen närmar sig snabbt och det börjar bli dags att tänka över vad man skall köpa till sina nära och kära. Om man dessutom delar ett fiskeintresse så blir det mycket roligt att dyka in och se vilka roliga nya produkter som har ploppat upp på marknaden.

fiske i älv

Fiskeresor

Om personen i fråga verkligen förtjänar något speciellt så är det svårt att slå en fiskeresa. Möjligheten att få testa nya vatten, helst i ett annat land, är något som de allra flesta fiskare drömmer om. Resan går självfallet att planera själv men det finns även bolag som har specialiserat sig på att leverera de bästa fiskeresorna möjligt.

Lyxig utrustning

Att köpa personen ifråga en riktigt fin kniv eller någon annan utrustning som hen kanske inte skulle välja att lägga pengarna på själv kan vara en riktigt fin present. Om du är händig så kanske du själv kan göra kniven eller någon läderattiralj, alternativt anpassa något köpt till mottagaren.

Elektronik

Även för fiskaren så finns det mer och mer elektronik att använda sig av. En actionkamera är ett exempel på något som blivit vanligare och vanligare. Dessa kameror har oftast någon form av vattentätt hus som gör det möjligt att filma under vattnet. Har du tur så kanske du till och med lyckas filma firren då den biter.

Låt mottagen bestämma själv

Om du inte är säker på vad som skulle passa så finns det alltid möjligheten att köpa ett presentkort. Noblecard erbjuder kort som mottagaren sedan kan lösa in på deras sida och byta ut mot diverse produkter. I utbudet finns bland annat haspelset och tidningen fiskejournalen.